BURSA / OSMANGAZİ - TOKİ Cahit Zarifoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

OSMANGAZİ KAYMAKAMLIĞI

Toki Cahit Zarifoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

SAYIN VELİ;

Öğrencilerimizin akademik başarılarını ve genel durumlarını görüşmek, devam- devamsızlık, disiplin ve öğrenci davranışları hakkında bilgi paylaşımında bulunmak amacıyla 2023- 2024 Öğretim Yılı 2. Dönem Veli Toplantısı 3 Mayıs 2024 Cuma günü saat 15.30'da okulumuzda yapılacaktır. Sınıf rehber öğretmenleri ve derse giren öğretmenlerle bireysel olarak da görüşme fırsatı bulabileceğiniz toplantıya katılımlarınız önemlidir.

Hakan KIZMAZ

Şbt

9. sınıflar için yapılacak ortak sınavlara ilişkin konu soru dağılım tabloları yayımlandı.

Şbt

Değerli Öğrencilerimiz,

Okulumuz öğrencilerinin gireceği ustalık telafi eğitimi sonrası ustalık beceri eğitim sınav programına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Yayınlanan program doğrultusunda hareket edilmesi önemle rica olunur.

Ock

Okulumuz Toki  Cahit Zarifoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanununu kapsamında Ustalık telafi programına katılan ve programı tamamlayan kişilere  UTP sınavı için ön başvuru tarihi 19.01.2024 tarihi olarak belirlenmiştir.

Son başvuru tarihi mesai bitimine kadar okulumuza dilekçe ile yapılacaktır.

Dilekçe örneği için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem 2. Sınav Takvimi

Veli Toplantısı Duyurusu

2023/2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Veli Toplantısı 29 Kasım 2023 Çarşamba Günü 15:30-17:00 saatleri arasında yapılacaktır.

Tüm velilerimizin katılımını bekliyoruz.

Hakan KIZMAZ

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 1. Döneminde ilimizdeki tüm resmi ve özel eğitim kurumlarında uyuglanacak olan ortak ssınavlarda kullanılacak konu dağılım tabloları  https://bursaodm.meb.gov.tr/www/konu-soru-dagilim-tablolari/icerik/221 adresinde yayımlanmıştır.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Sınıf Programları

Haz

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru Klavuzu için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.