BURSA / OSMANGAZİ - TOKİ Cahit Zarifoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

Okulumuz Kızlar  ve Erkekler Bocce Takımı Okul Müsabakalarında İlçe  1.olmuştur. Öğrencilerimizi ve öğretmen arkadaşlarımızı tebrik ederiz.

Nis

Bursa Emniyet Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliğinde görevli Polis Memurları tarafından 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında liselerde öğrenim gören öğrenciler için  hazırlanan " Gençlik ve Güvenli Gelecek" bilgilendirme konferansları kapsamında Toki Cahit Zarifoğlu MTA Lisesi öğrencileri ile buluştu.

"Gençlik ve Güvenli Gelecek" konferansları kapsamında okulumuza gelen Polis Memurları, Bursa Emniyet Müdürlüğü olarak geleceğimizin teminatı olan gençlerin her zaman yanlarında olduklarını belirtmişlerdir.

Nis

Bursa Okul Sporları kapsamında düzenlenen Okullar arası Masa Tenisi Turnuvasında Toki Cahit Zarifoğlu MTAL  Masa Tenisi Takımı Bursa dördüncüsü oldu. Zorlu karşılaşmalarda büyük gayret gösteren Masa Tenisi Takımı sporcularımızı ve onları çalıştıran öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Nis

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Okullararası Gençler Boks İl Birinciliği müsabakalarında 54 kg da yarışan öğrencimiz EREN ÇETİNKAYA Bursa 1.si, 57 kg da yarışan öğrencilerimiz KAMİL SELÇUK Bursa 2.si, GÜRKAN BORAN Bursa 3.sü, 66 kg da EFE AVCI Bursa 3.sü olmuştur.

Ayrıca  Muay Thai  dövüş sporunda öğrencimiz GÜRKAN BORAN BURSA İl Birincisi olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılar dileriz

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü ve 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlama programı icra edildi.Oldukça güzel bir program ortaya koyan Değerler Kulübü Öğretmenlerimizi, koro çalışması ile destek olan  Fatma Füsun Çeneli ve Arif Eriş Öğretmenlerimizi,Pano çalışması yapan Tarih Zümresini  programa güzellik katan, emek veren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Metin SEZER ve Sn. Şube Müdürü Hasan Ali TÜZEN okulumuzu ziyaret etmişlerdir.İlçe Milli Eğitim Müdürümüze nazik ziyareti için teşekkür ederiz.

Mrt

1-7 Mart YEŞİLAY HAFTASI farkındalık etkinlikleri ile okulumuzun öğrenci ve öğretmenlerine yönelik bilgilendirme çalışması yapılmıştır. Yeşilay Kulubü ve Rehberlik Servisi işbirliği ile hazırlanan panolar, standlar hafta boyunca sergilenmiş, YEŞİLAY broşürlerin dağıtımı, sınıf ziyaretleri ve bilgilendirme seminerleri ile  okulumuzda bağımlılıkla ilgili farkındalık çalışmaları    gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin beğenisini alan etkinliklerde emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

11 ve 12. sınıf öğrencilerimize yönelik,okulumuz Rehberlik Servisi ve İŞKUR işbirliği ile “İş arama becerileri, CV hazırlama ve kurum hizmetleri” konulu seminer düzenlendi

Mrt

Okulumuzda Şiir Dinletisi Rüzgarı esti.Kütüphanecilik Kulübü öğretmenlerimiz Selma Barutçu ve Yeşim Özmen Pehlivan  rehberliğinde okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanan Şiir Dinletisi büyük beğeni topladı. Okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilen Şiir Dinletisinde Türk Edebiyatındaki usta şairlerin şiirlerini okuyan öğrenciler duygu dolu anlar yaşattı. Şiir dinletisinin hazırlanmasında ve sunulmasında emeği geçen öğretmenlerimizi  ve dinletide görev alan tüm öğrencilerimizi kutluyoruz.

Şbt

12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulünün 103. yılı dolayısıyla okulumuzda öğrenim gören öğrencilerimizin  dilimizin en güzel ifade şekillerinden olan şiir sanatına ilgi duymalarını, geçmiş ile gelecek arasında tarihi, milli ve manevi köprü kurabilmelerini, vatan, millet, bayrak sevgisi ve saygısını geliştirmelerini sağlamak için Türk Dili ve Edebiyat Zümresi tarafından İstiklal Marşı’nı ezbere ve güzel okuma yarışması düzenlendi.Yarışmanın birincisi 9/D sınıfından Beril Türksever oldu.Öğrencimizi tebrik eder,Öğretmen arkadaşlarımıza da bu güzel ve anlamlı program için teşekkür ederiz.

Şbt

Uludağa gezimizden kareler. Bu güzel gezi organizasyonu için Gezi Kulübü öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ-İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE TELEFERİK A.Ş. İŞBİRLİĞİ İLE PLANLANMIŞ OLAN KIZAK ŞENLİĞİNE KATILAN ÖĞRENCİLERİMİZİN KEYİF DOLU ANLARI.ETKİNLİKTE GÖREV ALAN BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİMİZ RAMİS YILMAZ'A TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ock

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 1. Dönem karne ve 15 günlük tatil heyecanı yaşandı. Okulumuz bahçesinde dönem sonu töreni gerçekleştirildi törende dönem birincisi olmaya  hak kazanan öğrencilerimize belgeleri ve hediyeleri okul idaresi tarafından takdim edildi. 12. sınıf Hasta ve Yaşlı Hizmetleri Alan öğrencilerine staj yaptıkları hastaneler tarafından gönderiler teşekkür belgeleri ise alan öğretmenleri tarafından verildi. Törenin ardından sınıflarına geçen öğrencilerimize karneleri dağıtıldı.

Ock

Okulumuzda dönem sonu faaliyet haftası kapsamında sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel alanlarda etkinlikler düzenlendi.

Ock

Hasta ve Yaşlı Hizmetleri Alanı Öğretmenlerimiz Tarafından Okulumuz Öğrencilerine Verem Eğitimi ve Farkındalık Haftası dolayısıyla bilgilendirme eğitimi verildi.